Ervaringen met Ikwilvanmijnautoaf

Ikwilvanijnautoaf is een bedrijf dat sinds 2006 bemiddeld met het verkopen van auto’s van particulieren. Dit bedrijf maakt het jou mogelijk om snel en veilig je auto tegen een goed bod te verkopen. Verder is dit bedrijf geschikt voor mensen die snel geld nodig hebben, snel verlost willen zijn van hun auto, mensen die een hoge rekening hebben, een andere auto willen kopen en indien ze willen weten wat hun auto nog waard is. Twijfel je nog om met dit bedrijf te beginnen, dan is dit artikel geschikt voor jou. Hier zullen wij het hebben over enkele ik wil van mijn auto af ervarigen.

Hieronder vind je 2 ervaringen van de klanten van ikwilvanmijnautoaf:

Klant 1 is een man die zijn Citroen C4 had aangemeld, omdat hij een andere auto van de zaak krijgt. Een uur na de aanmelding werd hij gebeld, waarbij er werd gezegd dat zijn auto een bod heeft gekregen. Het bod dat werd doorgegevens vond hij te weinig. Daarna werd er namens hem onderhandeld voor een acceptabel bod. Dezelfde middag werd de auto verkocht en een paar dagen erna werd het opgehaald.

Klant 2 is een man die aangeeft dat je op deze site je auto anoniem kan laten taxateren, waarna je per mail een bod ontvangt van een autobedrijf. Ook geeft hij aan dat je de auto gratis kunt verkopen met behulp van een autoveiling. Met “gratis verkopen” bedoelt hij dat je de auto zonder kosten kunt verkopen.